Actualitate

Marius Horia Țuțuianu: “Împreună, lucrăm pentru consolidarea relațiilor bilaterale și pentru promovarea valorilor comune între România și Austria”

Deputatul constănțean social-democrat Marius Horia Țuțuianu, postare despre vizita parlamentarilor din Austria la București.

“Am avut astăzi privilegiul să mă întâlnesc cu parlamentari din parlamentul austriac pentru a discuta despre oportunități de colaborare între țările noastre. O discuție constructivă și inspirațională, axată pe aspecte legate de intrarea României în spațiul Schengen. În timpul discuțiilor noastre, parlamentarii austrieci și-au manifestat deschis susținerea României în acest sens, considerând că nu ar trebui să existe niciun impediment la acest moment, țara noastră întrunind toate condițiile impuse, de mulți ani. Împreună, lucrăm pentru consolidarea relațiilor bilaterale și pentru promovarea valorilor comune între România și Austria. O colaborare puternică poate aduce beneficii semnificative pentru ambele țări.
Sper ca la urmatoarea întâlnire să fim cu drepturi egale în spațiul Schengen”, a scris pe pagina de socializare deputatul Marius Horia Țuțuianu.

Related Articles

Back to top button