Actualitate

Infracțiuni constatate de polițiștii constănțeni

La data de 9 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 9 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat o femeie, de 29 de ani, pe numele căreia Curtea de Apel București a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 2 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Femeia a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 9 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 9 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 56 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 8 noiembrie, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia au identificat o minoră, de 15 ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În autoturism a mai fost identificat un bărbat, de 46 de ani, care a declarat că vehiculul îi aparține și că l-a încredințat minorei, cunoscând că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pentru a învăța să conducă.

La data de 8 noiembrie, în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 9 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hrâșova, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. La data de 8 noiembrie, acesta ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate, un minor, de 16 ani, pe care l-ar fi agresat fizic, provocând distrugeri imobilului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Related Articles

Back to top button