Actualitate

Workshop despre energia regenerabilă și eficiența energetică, la Universitatea Ovidius din Constanța

 Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează marți, 14 noiembrie 2023, un workshop despre energie regenerabilă și eficiența energetică, eveniment desfășurat în cadrul proiectului Green Energy for Everyone (GEE), nr. proiect 2022/346697, finanțat de Innovation Norway prin Norway Grants.

          Evenimentul va avea loc în Sala Senatului din campusul universitar, Corp A (Aleea Universității, nr.1), de la ora 13:30, și are drept scop informarea publicului larg și a părților implicate în acest domeniu asupra importanței utilizării energiei regenerabile ca soluție la epuizarea resurselor naturale.

          „În cadrul manifestării vom prezenta și promova cursul online dezvoltat de universitatea noastră, care este dedicat cetățenilor și reprezentanților mediului de afaceri care vor să adopte un comportament durabil în ceea ce privește consumul de energie. Cursul este gratuit și se va desfășura în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024. Totodată, în cadrul evenimentului, vor fi prezentate studii de caz din domeniul industriei energiei regenerabile și va avea loc o masă rotundă la care participanții vor putea analiza modalitățile de obținere a unor surse de energie regenerabilă”,  precizează prof. univ. dr. Cristina Duhnea, responsabilul de proiect din partea UOC.

          Persoanele interesate să participe la eveniment se pot înregistra completând formularul disponibil la link-ul:  https://forms.gle/3k6EUmyGfbL5ibhQA

          Proiectul Green Energy for Everyone (GEE), nr. proiect 2022/346697, cu o valoare totală de 165.482 euro, finanțat de Innovation Norway prin Norway Grants, este implementat în perioada aprilie 2023 – martie 2024, în cadrul unui consorțiu din care fac parte Cosvitec Est (promoter de proiect), Universitatea Ovidius din Constanța, Administrația Fondului pentru Mediu și DiFine PR.

Related Articles

Back to top button