Actualitate

Accident în orașul Techirghiol! Opt persoane, transportate la spital

A fost mobilizare de forțe de intervenție în această dimineață în orașul Techirghiol. 8 oameni printre care și o minoră de 15 ani au ajuns la spital, în urma impactului dintre microbuzul în care se aflau și un autoturism. Șoferul mașinii a rămas încarcerat, iar ceilalți 7 pasageri din microbuz au suferit diverse traumatisme. Din fericire, răniții sunt în afara oricărui pericol.

Sirenele echipajelor de ambulanță, SMURD și pompieri au răsunat la primele ore ale dimineții în orașul Techirghiol, unde salvatorii au fost solicitați la un accident între un microbuz și un autoturism. Două autospeciale de stingere, trei SMURD-uri, dar și patru ambulante au fost trimise la locul intervenției. 8 pasageri din microbuz printre care și o minoră de 15 ani, dar și șoferul autoturismului au ajuns la spital, cu diverse traumatisme.

”La spital au ajuns 8 persoane din care un copil de 15 ani de sex feminin, toate victimele fiind conștiente, cooperante, cu multiple traumatisme”, a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. 

Microbuzul făcea curse regulate între Techirghiol și Constanța, iar oamenii abia se urcaseră în mașină când a avut loc impactul. Polițiștii au preluat cercetările și din primele verificări de vină ar fi șoferul autoturismului care nu ar fi acordat prioritate la ieșirea de pe un drum lăturalnic.  Acum este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și a rămas și fără permis de conducere.

Related Articles

Back to top button