Administratie

Este necesar un pasaj rutier la intersecția Tomis cu Aurel Vlaicu?

Grupul PSD solicită constituirea unui grup de lucru interinstituțional bazat pe dialog constructiv, format din toţi actorii decizionali relevanţi, care să conducă la realizarea cu succes şi în cel mai scurt timp a obiectivului de investiţii pasaj rutier la intersecţia Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu.
Obiectivul grupului de lucru trebuie să fie acela de a coordona, pregăti, identifica şi anticipa eventuale blocaje, eliminând toate riscurile posibile, cu eficienţă şi rigoare.
Din componenţa grupului de lucru trebuie să facă parte reprezentanţii tuturor instituţiilor cu rol de decizie / avizare în procesul de autorizare a investiției.
Pe lista noastră de proiecte se află și acest obiectiv de infrastructură, obiectiv atât de necesar decongestionării traficului. Cu toții resimțim frustrarea timpului pierdut la cozi în trafic. Orașul este mai aglomerat ca niciodată! Trebuie să implementăm această soluție de fluidizare a traficului cât mai repede.
Suntem deschiși la dialog pentru a reuși împreună să facem posibilă realizarea acestui obiectiv de investiții extrem de important.
Am lucrat împreună cu specialiști pentru a contura aspectul pasajului. Propunerea o puteti vedea în imagini.👇
Ce nume credeți că trebuie să îi dăm pasajului de la intrare în Constanța? Pasajul Dobrogea Unită? Pasajul Tomis?
Sau…ce propuneri ați avea ? 🙂

Related Articles

Back to top button