Actualitate

Continuă lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918

După ce zilele trecute au fost asfaltate alveolele care facilitează accesul la dreapta în intersecție, astăzi s-au făcut pregătirile pentru așternerea stratului de uzură.

Aceste lucrări impun însă și câteva restricții de circulație. Astfel, joi, 16.11.2023, se va restricționa accesul pe b-dul. 1 Decembrie 1918, la intersecția cu b-dul. I. C. Brătianu și se va circula pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre Gara CFR către stațiunea Mamaia. În același timp, circulația pe b-dul. I.C. Brătianu se va restricționa între b-dul. 1 Decembrie 1918 și strada Avram Iancu.

Vineri, 17.11.2023, lucrările se vor muta pe celălalt sens de mers, iar circulația se va desfășura pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Pe b-dul I.C. Brătianu restricțiile se vor aplica din intersecția cu b-dul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Oborului. În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de bicilete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat.

„În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele două zile în măsura posibilităților, folosind rute alternative. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Related Articles

Back to top button