Actualitate

Vremea schimbă foaia! Temperaturi de -2 grade Celsius, pe litoral, pe timpul nopții

Ploi, temperaturi în scădere și vânt puternic. Așa se anunță vremea zilele acestea, pe litoral, semn că toamna este pe sfârșite. Informații despre schimbările vremii în Dobrogea și la malul mării, aflăm de la meteorolog Centrul Meteorologic Regional Dobrogea.

Vremea se cam joacă cu sănătatea și organismul nostru, zilnic temperaturile oscilează, iar când credem că trebuie să scoatem din șifoniere hainele groase sau dimpotrivă, să renunțăm la ele, avem parte de surprize. Meteorologii spun însă că în zilele următoare ploile și vântul vor ține capul de afiș, iar temperaturile vor fi în continuă scădere.

”În zilele următoare temperaturile vor scădea treptat de la o zi la alta, de unde joi și vineri chiar vom avea temperaturi între 12 si 16 grade, sambata si duminica vom ajunge la temperaturi de -2 până la +2 grade, va si ploua iar vantul va sufla de vineri cu puetere, urmand ca sambata sa avem cel mai intens la rafale de peste 75 de km”, a declarat Florina Macavei, meteorolog CMRD

Începutul de săptămână va aduce o ușoară ameliorare și în ceea ce privește aspectul ploilor, dar și al temperaturilor.

”Zilele urmatoare, luni, marti, miercuri, temperaturile vor crește, chiar ușor peste normalul perioadei”, a declarat Florina Macavei, meteorolog CMRD

Totodată, la munte ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare, asociate în același timp cu intensificări ale vântului, cu viteză la rafală de 70…80 km/h.

Related Articles

Back to top button