Sport/Life

Se joacă astăzi! CSM Constanța VS. MOL Tatabanya KC

Marți, 28 Noiembrie, de la ora 19.45, CSM Constanța joacă, la Sala Sporturilor, cu MOL Tatabanya KC, cel de-al cincilea meci din grupe în EHF European League, decisiv pentru calificarea în faza principală a competiției!

Echipa noastră este liderul neînvins al Grupei H și mai are nevoie de o victorie pentru a termina pe primul loc, dar și o remiză i-ar asigura prezența în Main Round! CSM Constanța (7 puncte) este urmată de Sporting Lisabona (4p), Tatabanya (4p) și Chrobry Glogow (1p), înainte de penultima etapă din grupe.

Parcursul aproape perfect al băieților noștri a început chiar cu succesul din Ungaria, 29-24 la Tatabanya, dar maghiarii au rămas în cursa calificării după victoriile cu Chrobry Glogow și Sporting Lisabona. După un veritabil forcing, Nistor, Vasile & comp au cedat primul punct în grupă, la Glogow, și apoi derby-ul cu Dinamo din Capitală, dar rămân conectați 100% la tensiunea meciului crucial de marți seară. Și speră să-și ia energia din… tribune! Haideți să umplem din nou Sala Sporturilor, ca la victoriile cu Sporting și Glogow!

Să fim AL OPTULEA jucător! Să fim o mare ECHIPĂ! INTRAREA ESTE LIBERĂ! Hai, Constanța!

 

Related Articles

Back to top button