Actualitate

Echipa Şantierului Naval Constanţa, pe locul întâi la faza naţională a Concursului SSM 2023

Firmele de top pun mare preţ pe securitatea şi sănătatea în muncă a personalului. Este un semn de responsabilitate şi respect reciproc, angajat – angajator, unul dintre cele mai importante beneficii ale activităţilor din acest domeniu fiind reprezentat de reducerea accidentelor de muncă. Iar echipa Şantierului Naval Constanţa a demonstrat că este cea mai bună din România la acest capitol!

Localitatea Bran, din judeţul Braşov, a găzduit, zilele trecute, Concursul Securitate şi Sănătate în Muncă (SSM) 2023 la nivel naţional, organizat de Federaţia IndustriaALL – BNS.

Conform informaţiilor furnizate de Perodin Dede, preşedintele Sindicatului Liber al Navaliştilor (SLN) din Şantierul Naval Constanţa (SNC), la această competiţie au participat 14 sindicate membre ale federaţiei: Sindicatul Autoturisme Dacia, Sindicatul Ford Automobile Craiova, Sindicatul Independent Avias din Bacău, Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) din Şantierul Naval Galaţi, ICA-IAR din Braşov, Sindicatul Liber al Navigatorilor din Şantierul Naval Constanţa, ICA-STC din Cugir, Sindicatul Romaero din Bucureşti-Băneasa, Sindicatul Unit din Turbomecanica Bucureşti, Sindicatul UM din Cugir, Sindicatul Liber Subansamble Auto din Piteşti, Sindicatul Rombat din Bistriţa, Sindicatul Glasscorp din Buzău, Sindicatul Vagonul din Caracal, Sindicatul Magnetto Wheels din Drăgăşani şi Sindicatul Componente Auto din Topoloveni.

„Şantierul Naval Constanţa a fost reprezentat, cu cinste, de echipa formată din Daniel Avramescu, Levent Amet şi Lenuţa Bobeş, cei trei câştigători la faza finală pe şantier. Spunem cu cinste, dar şi cu mândrie, deoarece premiul cel mare – Locul I a fost câştigat de echipa Şantierului Naval Constanţa.

Încă o dată am dovedit că suntem o societate puternică, cu oameni bine pregătiţi profesional, o societate în care un mare preţ se pune pe securitatea şi sănătatea în muncă a angajaţilor.

Pentru tot sprijinul acordat la organizarea acestui concurs, mulţumim preşedintelui companiei, Gheorghe Bosînceanu, conducerii Şantierului Naval Constanţa, directorului general Radu Rusen şi membrilor Comitetului Director şi, de asemenea, membrilor Consiliului SLN.

Mulţumim sponsorilor GREGORI CONCEPT SRL, PRESTMAR NAVAL SRL şi PRODAL94 SRL pentru susţinerea acestor acţiuni.

Nu în ultimul rând, mulţumim concurenţilor care s-au pregătit cu seriozitate pentru această competiţie, au crezut în forţele lor şi nu s-au lăsat învinşi.

Încă o dată, felicitări pentru câştigarea mult râvnitului loc întâi!”, a declarat liderul de sindicat Perodim Dede.

Competiţia a reuşit, şi la ediţia din acest an, o mobilizare spre informare, aprofundare şi verificare a cunoştinţelor privind normele de SSM (Protecţia Muncii şi PSI) pentru un număr substanţial de angajaţi din Şantierul Naval Constanţa.

Related Articles

Back to top button