Actualitate

Invitație la plantare de arbori din partea Primăriei Orașului Techirghiol

Primăria Orașului Techirghiol se preocupă constant de creșterea calității vieții pentru locuitori prin multitudinea de proiecte implementate la nivel de infrastructură, educație sau mediu.

Orașul Techirghiol este printre puținele din țară în care media de spațiu verde/locuitor este peste media europeană. Conform ultimelor informații statitistice în Techirghiol sunt aproximativ 33 mp de spațiu verde/locuitor.

„Acest lucru nu a însemnat că am pus capăt proiectelor de îmbunătățire a acestei statistici. În ultima perioadă au fost semnate mai multe protocoale de parteneriat cu ONG-uri care desfășoară la nivel național campanii de plantare de arbori și care transformă terenurile degradate în adevărate oaze de verdeață. Un astfel de eveniment va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, începând cu ora 09:30, când Primăria Techirghiol și Asociația „Pădurea Copiilor” organizează un eveniment de plantare de arbori pe Bulevardul Victoriei. Acțiunea face parte din cea mai mare campanie de împăduriri „România Plantează pentru Mâine” susținută de OMV Petrom în parteneriat cu 6 ONG-uri de mediu”, este scris pe pagina de Facebook a Primăriei Orașului Techirghiol.

Related Articles

Back to top button