Politica

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna: ”Astăzi, să ne aducem aminte de valorile naționale consacrate de-a lungul tumultoasei noastre istorii”

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis pe pagina sa de socializare, un mesaj cu prilejul zilei de 1 Decembrie. 

”Dragi români, astăzi este ziua noastră, Ziua Națională a României, zi în care cu toții, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria.

Aniversarea celor 105 ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918 este un prilej binecuvântat de a aduce mulțumire lui Dumnezeu pentru marele dar al libertății și unității naționale, dar și un omagiu de recunoștință, memoriei tuturor celor care au contribuit la făurirea Marii Uniri.
1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca națiune de a fi liberi și uniți într-o Românie demnă și prosperă.

Românilor, din țară și de pretutindeni, le doresc multă sănătate, succes în ceea ce și-au propus să realizeze, și astăzi, la ceas de sărbătoare, să-și aducă aminte de valorile naționale consacrate de-a lungul tumultoasei noastre istorii și de cei care s-au jertfit pentru țară.
Să fim mai buni unii cu ceilalți, să nu ne uităm rădăcinile și că avem datoria sfântă de a ne iubi țara, neamul și pe Dumnezeu.
Să ne ridicăm fruntea ca falnicii și bravii strămoși de odinioară și să spunem mândri la ceas de sărbătoare: „Noi suntem români!”

La mulți ani, patria noastră, România!🇹🇩🇹🇩
La mulți ani, dragi români!🇹🇩🇹🇩”, a scris edilul comunei Cumpăna, pe facebook.

Related Articles

Back to top button