Actualitate

Mihai Lupu: „S-a făcut dreptate! Sunt nevinovat!”

“Neînceperea urmăririi penale” este verdictul pronunțat de instanță în dosarul investigat de către DNA. Justiția a fost făcută, iar nevinovăția și integritatea mea au fost consolidate, odată cu această hotărâre.
Le mulțumesc celor care au rămas alături de mine și care nu s-au îndoit nicio clipă de integritatea mea morală și de etica profesională. Reafirm angajamentul meu față de transparență și responsabilitate în fața tuturor celor care mi-au acordat încredere și m-au ales.
În cei peste 35 de ani de carieră în funcții private și publice, 35 de ani investiți în muncă și pentru binele comunității, numele meu a fost nepătat. Voi continua pe același drum corect!
Unii s-au grăbit să ia măsuri, deși cerusem suspendarea până la finalizarea cercetării. S-au grăbit, nu în acord cu obiectivele și valorile formațiunii politice căreia i-am dedicat toată priceperea și experiența mea, ci în acord cu propriile interese. Le mulțumesc și lor! M-au ajutat să consolidez în jurul meu o echipă onestă, dedicată, asumată și focusată pe nevoile tuturor cetățenilor din județul Constanța, a scris Mihai Lupu, președintele CJ Constanța pe pagina de socializare.

Related Articles

Back to top button