Politica

USR Constanța, planuri pentru 2024

Ultima conferință de presă din acest an organizată de USR Constanța a venit cu un bilanț al evenimentelor petrecute în plan local în acest an, dar și cu gânduri pozitive pentru anul 2024. La aceasta au luat cuvântul deputatul USR Remus Negoi și președintele USR Constanța, Stelian Ion.

Senatorul USR Remus Negoi a vorbit, în ultima conferință de presă organizată de USR Constanța în acest an, despre importanța bugetului pe anul 2024 și despre cum este acesta organizat.

„Anul 2023, din punct de vedere legislativ, a fost unul al încălcării, cu bună știință de către această alianță PSD PNL, a tuturor principiilor, fie ele principii parlamentare, dar și principii, dacă ne referim la bugetul de stat și la modul de cheltuire al banului public, principiile fiscalității. Avem, în momentul acesta, în dezbatere, săptămâna viitoare, bugetul pe 2024 care este un buget pe care n-aș putea să-l definesc în vreun fel anume. Aș spune doar că încalcă orice principiu de fiscalitate, orice principiu de bun simț al cheltuielii banului public. Sunt venituri care apar extraordinar de umflate în acest buget pe 2024 și cheltuieli nerealiste, cele care fac referire la, de exemplu, pensiile speciale”, a declarat Remus Negoi, senator USR.

Stelian Ion, a realizat un bilanț al tuturor evenimentelor petrecute în plan local în 2023 și, totodată, a exprimat câteva gânduri pentru anul ce urmează.

„În 2023 a căzut cortina. S-au separat apele, s-a separat grâul de neghină și am văzut cu toți la Constanța cum PNL alături de PSD au arătat tuturor că formează, de fapt, o alianță în toată regula. Căzând cortina, i-am văzut cu toți pe Vergil Chițac, pe domnul Dumitrache de la PSD, pe domnul Stroe cum vorbesc în biroul domnului primar despre afaceri imobiliare, despre chestiuni mai mult de ordin personal și asta în detrimentul constănțenilor. În 2020, PNL a câștigat primăria Constanța cu promisiunea că va scăpa Constanța de PSD și, mai ales, de pesedism. Așa cum, la nivel național, Klaus Iohannis a trădat electoratul de dreapta și le-a întors spatele acelor oameni care l-au votat, tot la fel, în Constanța, Vergil Chițac a trădat electoratul care l-a votat tocmai pentru a lupta împotriva abuzurilor și acelor combinații care au fost făcute de-a lungul timpului. Noi suntem cu gândul spre 2024 acum, plini de optimism pentru că 2024 va fi anul în care vom câștiga Primăria Constanța, în care USR va câștiga alte primării”, a declarat Stelian Ion, președintele USR Constanța.

USR Constanța are gânduri optimiste pentru anul 2024 și speră că va administra cât mai multe comunități locale.

Related Articles

Back to top button