Actualitate

Cum ne îmbrăcăm de Revelion?

Urmează cea mai așteptată noapte din an și, cum avem liber la petreceri, cu siguranță fiecare dintre noi își dorește să stralucesti cu o tinuta pe masura evenimentului. La restaurant, la o petrecere intre prieteni sau la o reuniune de familie, pastreaza-ti stilul si creativitatea si poarta haine care te pun in valoare si iti dau o stare de bine, ne sfătuiesc designeri. Și, dacă nu ai gasit inca lookul festiv perfect, nu-i nimic, avem cateva recomandari indraznete si seducatoare din care sa alegi ce te reprezinta.

Dacă te întrebi ce se poartă de revelion, trebuie să știi că ținuta trebuie să se potrivească cu locul în care vei petrece noaptea dintre ani și, foarte important spun designerii, trebuie să te simți comod și să fii plină de energie pozitivă, pe care să o menții și după miezul nopții. Dintre toate piesele vestimentare rochia este cea care se potriveste cel mai bine acestui eveniment. Și, dacă vrei să te simți specială și feminine, alege o rochie de cocktail strălucitoare, cu paiete, într-o croială simplă, care să te transforme în vedeta serii.

Anul acesta mizeaza și pe rochițele negre pentru o aparitie sic, indiferent de context, însă neapărat să le accesorizați cu o curea, bijuterii sau un machiaj adecvat.

Iar daca petreceti revelionul la munte, iata pentru ce puteti opta.

Indiferent ce ai alege, nu uita că mai important decât hainele pe care le porți sunt momentele pe care ți le amintești, asa că savurează fiecare moment alături de prietenii tăi.

Related Articles

Back to top button