Actualitate

Consultație și ecografie, gratuite, pentru specialitatea urologie, la Clinica Cermed

Dacă vă confruntați cu probleme de sănătate precum infecții ale tractului urinar, calculi renali sau alte afecțiuni urologice, la Clinica Cermed puteți beneficia de consultație și ecografie gratuite, în sistem CAS.

Semnele și simptomele care ar trebui să vă determine să consultați un specialist urolog includ:

  • 𝐌𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚̆𝐫𝐢 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐢̂𝐧 𝐨𝐛𝐢𝐜𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐮𝐫𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞: Aceste modificări pot include urinare frecventă, urgență crescută de a urina, dificultate în începerea sau oprirea jetului de urină sau senzația de golire incompletă a vezicii urinare.
  • 𝐒𝐚̂𝐧𝐠𝐞𝐫𝐚̆𝐫𝐢 𝐮𝐫𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞: Orice sângerare în urină poate fi un semn de avertizare și poate indica leziuni ale tractului urinar, infecții sau calculi renali.
  • 𝐃𝐮𝐫𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐮𝐫𝐢𝐧𝐚𝐫: Aceasta poate include durere în zona pelvisului, a rinichilor sau a abdomenului inferior.

Ignorarea acestor semnale poate duce la agravarea problemelor de sănătate. La Clinica Cermed, echipa de medici profesioniști vă poate ajuta să depășiți problemele și să reveniți la o stare de sănătate optimă.

Pentru a beneficia de consultații gratuite în cadrul sistemului de asigurări de sănătate, este suficient să aveți un bilet de trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate valabil. Solicitați o programare la dr. Zontea Radu Cătălin, medic specialist, la sediul clinicii sau la numerele de telefon puse la dispoziție de unitatea medicală:

  • 📌 Constanța, str. Avram Iancu nr. 69
  • 📞 0241 663 333 📱 0721 122 347 📞 0341 992

Related Articles

Back to top button