Actualitate

Alina Ion, manager Spitalul Sfântul Sava: „Niciodată nu spunem nu se poate. Le acordăm atenție 24 de ore din 24.”

Atunci când un spital este construit cu sufletul, el devine „acasă” pentru cei care caută vindecare. Cu acest gând, Alina Ion a început construcția spitalului Sfântul Sava, din Pantelimon, din dragoste pentru pacienți și din dorința de a oferi speranță și lumină acolo unde era cea mai mare nevoie de ele.

Noi preluăm pacienți total imobilizați la pat, care de regulă sunt trimiși acasă și li se spune <n-avem ce să facem>. Niciodată nu spunem nu se poate. Nu ne uităm la boală, nu ne gândim la ceea ce scrie pe acea hârtie. Îl rugăm pe Dumnezeu să-și facă minunile Lui prin mâinile angajaților și să-i punem pe picioare. Muncim ore întregi, sâmbăta, duminica, de sărbători. Nu există zile libere în spital. Nu suntem un cabinet sau un simplu spital să muncim doar cât scrie în protocoalele normale. Le acordăm atenție 24 de ore din 24.”, spune Alina Ion, managerul Spitalului Sfântul Sava.

Cazuri pe care alți medici le-au refuzat pentru că păreau irecuperabile, oameni pe care alte spitale i-au trimis acasă cu diagnostice negre și definitive, aici au primit o nouă șansă la viață, au învățat din nou să meargă, sau chiar să respire și să vorbească.

Am făcut investițiile în spital în funcție de diagnosticele primite de pacienții care ne veneau. Am cumpărat fiecare aparat pentru a reuși ca ei să poată să plece pe picioare. Nu mă voi opri niciodată pentru că nu investesc în spital, investesc în oameni, investesc în vindecarea lor. Avem nevoie de oameni care să construiască ceea ce eu am construit aici, să construiască o familie de fapt și nu un spital.“, afirmă Alina Ion, managerul Spitalului Sfântul Sava.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724 021 090 / 0724 338 881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

 

Sursa: Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava

Related Articles

Back to top button