Actualitate

Corsa a fost adoptată de un constănțean! Cățelușa are o nouă familie

Cu o floare nu se face primăvară, așa cum nici cu o adopție nu reușim să limităm numărul câinilor abandonați care ajung în Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Chiar și așa, schimbarea stă în noi, iar un constănțean a înțeles importanța adopției, așa că la început de an, și-a mărit familia cu un prieten necuvântător, iar Corsa o cățelușă simpatică și-a găsit un cămin sigur. 

Câinii nu doar că sunt cei mai buni prieteni ai omului, sunt loiali, iubitori, jucăuși și tot ce își doresc în schimb este iubire și protecție. De multe ori însă, noi oamenii nu reușim să le fim loiali și ușor ușor, patrupezii ajung în stradă, abandonați. De aici autoritățile încearcă să-I strângă și să-I ducă în adăposturi speciale, unde să primească o nouă șansă la o viață fericită.

În timp ce mulți așteaptă după un stăpân și o nouă familie, alții sunt adoptați, însă este nevoie ca tot mai mulți să înțelegem necesitatea și importanța adopției, așa că municipalitatea ne încurajează în continuare să ne alăturăm campaniei “Adoptă un cățel!”.

La început de an, un constănțean nu a stat prea mult pe gânduri pentru a face un gest nobil. A vizitat Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța unde a găsit prietenul necuvântător de care avea nevoie. Alegerea sa a fost simplă, deoarece Corsa, o cățelușă în vârstă de 2 ani,      i-a captat imediat atenția prin drăgălășia ei. Noul stăpân a fost cucerit și a decis să o ia acasă.

Astfel, Corsa este prima cățelușă adoptată anul acesta care a părăsit adăpostul municipalității în brațele noului său prieten, după finalizarea formalităților și primirea recomandărilor de la medicul veterinar. Toți iubitorii de animale sunt invitați să adopte cu responsabilitate și să ofere cățeilor din Adăpostul public al municipalității șansa la o viață mai bună.

Trebuie să știți că toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt pregătiți complet: deparazitați, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și însoțiți de carnet de sănătate. Aceștia vor fi încredințați doar după consultarea medicului veterinar. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului municipalității, situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fosta Vârful cu Dor nr.5), în fiecare zi de Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele 10:00-14:00 și Joi între orele 09:30-17:30. Pentru mai multe detalii despre adopție, puteți contacta personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

Related Articles

Back to top button