Actualitate

Sănătatea ta primează, la ABC Medical Center!

Clinica ABC Medical Center oferă, de mai bine de 20 de ani, servicii medicale de înaltă calitate.

Cu o echipă dedicată de profesioniști în domeniul sănătății, cu facilități moderne și tehnologie avansată, clinica ABC Medical Center oferă îngrijire personalizată și soluții medicale inovatoare.

„Sunt peste 20 de ani sau în jur de 20 de ani de când am început activitatea. Trebuie să recunosc că a fost inițiativa soțului meu. Eu, la vremea aceea, debutam ca și stomatolog și aveam o mare dorință de a realiza lucruri mărețe și de a exercita profesia. Eram foarte nerăbdătoare să fac lucrul ăsta și am început de la cabinetul de stomatologie și, la momentul respectiv, aveam medicină de familie și cred că medicina muncii, colaborare cu un laborator și cam atât. De acolo am pornit și a fost ceva de genul ok încep de la cabinetul de stomatologie, îmi voi petrece foarte mult timp acolo și atunci mă pot ocupa și de activitatea medicală legată de medicină generală. Nu a fost o dorință a mea de a dezvolta, a fost o nevoie. De ce? Pentru că s-au adăugat specialități care, cumva, au avut legătura una cu cealaltă. La momentul respectiv am avut din partea medicilor cu care colaboram aceste cerințe de a mă dezvolta pe lângă. Spre exemplu imagistică, am achiziționat ecografe, de acolo am pornit în a le diversifica, să facem ecografie musculoscheletală. Au fost cerințele lor”, a declarat dr. Astrid Oprea, managerul ABC Medical Center.

Clinica ABC Medical Center își dezvoltă permanent resursele și accesibilitatea serviciilor medicale oferite, astfel încât pacienții să primească servicii de calitate de la doctori profesioniști, la prețuri accesibile.

„La momentul acesta avem 21 de specializări medicale diferite în clinică. O parte din ele funcționează în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate sau în regim privat. Avem și stomatologie că doar de acolo am pornit. Colaborăm cu vreo 5 laboratoare de analize medicale diversificate pe tip de investigații. Facem ecografii de tot felul. Am achiziționat aparatură general electrică, la cererea colaboratorilor noștri. Am înființat un departament de recuperare medicală pe care îl tot dotăm de atunci, nu se termină niciodată. Am deschis un nou punct de lucru la Murfatlar unde vom avea și spitalizare de zi”, a declarat dr. Astrid Oprea, managerul ABC Medical Center.

Fie că este vorba de consultații, investigații sau tratamente, clinica ABC Medical Center asigură pacienților cea mai bună îngrijire medicală.

Related Articles

Back to top button