Social/Economic

Mașini cu anvelopele dezumflate, în Faleză Nord! Cum s-a întâmplat totul?

Proprietarii mai multor autoturisme SUV și 4×4 din cartierul Faleză Nord, s-au trezit în această dimineață cu anvelopele mașinilor dezumflate, iar în parbriz au găsit și explicația, scrisă negru pe alb de către persoane deocamdată necunoscute – ”Consumatorul tău de benzină ucide”, se arată în mesaj. Polițiștii sosiți la fața șocului au constatat că au fost vandalizate 10 autoturisme. Au ridicat probe și încearcă să dea de urma făptașilor.

De un șoc au avut parte în această dimineață proprietarii mai multor mașini 4×4 care locuiesc în cartierul constănțean Faleză Nord. Oamenii și-au găsit roțile de la autovehicule dezumflate, iar în parbrize câte un bilet prin care autorii își explicau gestul. Motivul ar fi protejarea mediului. Iar mesajul începe așa…”Atenție! Consumatorul tău de benzină ucide”…am dezumflat una sau mai multe dintre roțile dumneavoastră…ești furios dar nu o lua personal. Nu este despre tine, este despre mașina ta. Am făcut asta pentru că traversarea în zonă urbană cu vehiculul tău masiv are multe consecințe pentru ceilalți…avem nevoie de acțiuni urgente să reducem emisiile imediat. Luăm măsuri proprii pentru că Guvernul și politicienii nu vor”.  Proprietarii au alertat poliția, iar oamenii din zonă sunt revoltați.

”Huliganism, daca are ceva cu omu are cu omu nu cu masina. Masina este un bun. Au spus în mesaj că nu este ceva personal vor să protejeze mediul. E sunt cu altă intenție ăștia. Nu se poate altceva. Ce treabă are mediul cu distrugerea mașinii”, a declarat un constănțean.

”Această acțiune nu este normală. Cu siguranță nu. Dacă vrei să aduci în față ceva informații ar trebui găsit un mod adecvat de a o comunica, poate cu cei din Guvern”, a declarat un cetățean străin.

La fața locului au ajuns și oamenii legii care au constata că 10 autoturisme au dezumflate anvelopele printr-o metodă mai puțin întâlnită: un bob de năut ar fi fost introdus în ventil. Polițiștii au declanșat cercetările, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs evenimentele și cine sunt vinovații.

Related Articles

Back to top button