AdministratieSocial/Economic

Oscar, Gimmy și Rebela, trei cățeluși adorabili din Adăpostul pentru animale abandonate Constanța au fost adoptați

Oscar, Gimmy și Rebela, trei cățeluși adorabili din Adăpostul pentru animale abandonate Constanța, și-au găsit dragostea într-o nouă familie! Doi constănțeni au decis să-i adopte și să le ofere astfel un cămin. În continuare, peste 300 de câini de toate vârstele își așteaptă posibilii stăpâni pentru adopție. Și puteți face asta gratuit și aveți totodată siguranța că animalele sunt sănătoase, microcipate, au carnet de sănătate și sunt vaccinate.

Oscar, Gimmy și Rebela au locuit până acum în Adăpostul public de animale abandonate din Constanța, alături de alte zeci de patrupede care așteaptă să ajungă într-o nouă familie care să ofere dragoste necondiționată, protecție și îngrijire. Doi constănțeni care au vizitat adăpostul și-au deschis inima și au decis să-i adopte pe cei trei cățeluși adorabili, care au ajuns astfel într-o familie care le va oferi grijă și dragoste. Gestul lor nobil nu a rămas fără ecou, așa că angajații adăpostului le sunt recunoscători pentru binele făcut animalelor.  În continuare, în adăpost, alte suflete tânjesc după o familie, iar municipalitatea ne inivită să ne alăturăm campaniei “Adoptă un cățel!” și împreună, să le oferim tuturor acestor câini comunitari aflați în grija primăriei, fericirea unei familii. Important să știți că toți cățeii oferiți spre adopție sunt deparazitați intern și extern, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului pentru vârsta lor și beneficiază de îngrijire constantă din partea personalului de specialitate. Informațiile detaliate sunt disponibile în carnetul lor de sănătate pe care o sa vi-l înmâneze medicul veterinar al adăpostului.

Dacă sunteți interesat să deveniți stăpânul unui cățel cu suflet nobil, puteți face o vizită la Adăpostul public de animale abandonate, situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fosta Vârful cu Dor nr.5), în timpul programului cu publicul, în zilele de luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00 și joi – 09:30 – 17:30. Pentru informații suplimentare, puteți contacta personalul specializat la numărul de telefon: 0733045213.

Related Articles

Back to top button