Actualitate

În comuna Lumina continuă lucrările de modernizare ale străzilor

Lucrările de modernizare ale străzilor din comuna Lumina, pentru care au fost obținute contracte de finanțare în cadru Programului Național de Investiții Anghel Saligny, continuă.

Astfel pe strada Decebal din localitate s-a continuat cu turnarea stratului de asfalt pe tronsonul cuprins între strada Belșugului și Traian. De, asemenea, a fost turnat stratul de asfalt pe străzile Pinului și Teiului din localitate. Lucrările de modernizare pe aceste străzi se desfășoară în conformitate cu normele de calitate în vigoare iar graficul de lucrări poate suferi modificări la cererea constructorului în funcție de condițiile meteorologice.

„Deși creează un disconfort locuitorilor de pe aceste străzi le cerem acestora să manifeste înțelegere și răbdare și să nu blocheze lucrările sau accesul utilajelor executantului lucrărilor. La finalizarea proiectelor vor fi asfaltați aproximativ 5 km noi de străzi din localitate”, au transmis reprezentanții primăriei comunei Lumina.

Reamintim că Primăria Comunei Lumina are în derulare proiectele:

  • amenajare străzi în comuna Lumina, județul Constanța – Lot I, ce presupune modernizarea (asfaltarea) străzilor Decebal și Islazului, în suprafață de 2626 ml, proiectul având o valoare de 4.284.075 lei;
  • amenajare străzi în comuna Lumina, județul Constanța – Lot II (4.568.695 lei), ce presupune modernizarea (asfaltarea) următoarelor străzi: Frunzelor, Dumitru Comșa, Traian, Murelor, Teiului, Pinului, în suprafață de 2300 ml.

Related Articles

Back to top button