Social/Economic

Campania „Un POM pentru fiecare OM, un pom pentru fiecare casă” continuă la Năvodari și în această primăvară

Campania „Un POM pentru fiecare OM, un pom pentru fiecare casă” implementată de administrația locală din Năvodari va continua și în această primăvară, după ce în ediția precedentă s-au plantat peste o mie de arbori fructiferi. Persoanele care doresc să participe la acest program vor primi gratuit un pom fructifer la alegere pe care să îl planteze în grădina sau curtea proprie.

Administrația locală din Năvodari anunță startul celei de-a doua ediții a campaniei „Un POM pentru fiecare OM, un pom pentru fiecare casă”. Proiectul a fost implementat cu succes anul trecut, atunci când peste o mie de arbori fructiferi precum cireși, nectarini, piersici, pruni, meri, caiși și vișini au fost împărțiți cetățenilor care i-au plantat în grădinile lor.

Năvodărenii care doresc să participe și în această primăvară la program vor primi gratuit un pom fructifer la alegere pe care să îl planteze în gospodărie. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul de telefon (0241)760 353 tasta 0 sau pe adresa de email mediu@primaria-navodari.ro, să vă lăsați datele de contact, iar reprezentanții primăriei vor veni direct la domiciliu dumneavoastră cu pomul fructifer pe care vi-l doriți. Fiecare pom vine însoțit de certificat de calitate și conformitate și este însoțit de recomandări scrise pentru plantare și îngrijire.

Campania vine să susțină un oraș verde, un Năvodari prietenos cu mediul și natura, iar fiecare pom plantat este un câștig cert pentru copiii și nepoții noștri, anunță administrația locală.

Related Articles

Back to top button