Administratie

Trei ecrane LED de informare se montează în orașul Cernavoda pentru o mai bună comunicare a informațiilor de interes public

Administraţia Publică Locală a achiziționat 3 ecrane LED de informare prin intermediul cărora se dorește comunicarea și mediatizarea informațiilor de interes public către cetățenii orașului într-un mod cat mai rapid și inovativ. ,,Astăzi, 14.02.2024, prestatorul a început montarea acestora pe stâlpii metalici de susținere în cele 3 locații, respectiv: strada 9 Mai (Market Foișor), str. Medgidiei ( sens giratoriu Stadion Ideal) și str. Salciei.

Cele 3 panouri de informare reprezintă un nou mijloc de a partaja constant anunțuri, comunicate si informări zilnice despre activitățile întreprinse de Administrația Publică Locală.

După finalizare montajului urmează conectarea ecranelor la energie electrică, la internet, conectarea la server și ulterior punerea în funcțiune prin mediatizarea informațiilor menționate.

Valoarea totală a achiziției este de 311,280 lei, bani de la bugetul local,” a precizat Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă.

Related Articles

Back to top button