ActualitateAdministratie

Un proiect ce vine în sprijinul cetățenilor din comuna Cumpăna urmează să fie implementat

În cadrul Primăriei comunei Cumpăna, reprezentanții companiei “Holisun” din Baia Mare, au prezentat funcționarilor publici oportunitatea de a participa într-un proiect inovator pentru o administrație publică din mediul rural.

Acesta constă în implementarea unei platforme digitale, sub forma unei aplicații intuitive pentru cetățeni. Scopul acestei inițiative este de a facilita accesul online imediat, la informații relevante și diverse servicii publice, cu scopul simplificării vieții comunității noastre.

„Prin această aplicație ne dorim să creăm un mediu propice pentru o colaborare mai eficientă între cetățeni și administrația publică. Comunicarea între cetățean și administrația publică nu a fost niciodată mai simplă! Prin utilizarea acestei platforme, locuitorii vor putea prin diferite metode să pună întrebări, să facă sesizări, să se implice în viața comunității, să participe la luarea deciziilor, îmbunătățind în același timp calitatea vieții tuturor celor peste 20000 de locuitori. Lansarea acestei platforme digitale reprezintă un nou pas important în direcția unei comunicări transparente și eficiente între autorități și cetățeni. Locuitorii comunei Cumpăna vor putea beneficia de această aplicația în curând”, au transmis autoritățile locale din Cumpăna.

De asemenea, funcționarii Primăriei comunei Cumpăna au putut afla din partea reprezentanților unor societăți de profil din țară, actualele oportunități de finanțare în ceea ce privește eficiența energetică a clădirilor publice, construcții grădinițe/creșe, consolidare/dotare – școli, digitalizarea administrației publice locale și mobilitatea urbană. Primăria comunei Cumpăna se află în slujba cetățeanului, iar pentru bunăstarea fiecărui locuitor lucrăm la noi proiecte care să aducă plus valoare vieții în mediul rural.

Related Articles

Back to top button