Social/Economic

OMD Mamaia Constanța, figură frumoasă la târgul de la Berlin

Trei zile alături de tour operatori din Europa și din lume, cu multe parteneriate și schimburi de experiențe care vor aduce destinației Mamaia Constanța atât turiștii potriviți, cât și promovarea pe care o merită. Sunt pe scurt concluziile reprezentanților Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța la finalul Bursei Internaționale de Turism de la Berlin din acest an, care a reunit la standul României 38 de co-expozanti reprezentând regiuni și orașe diverse.

Germania se află printre țările emițătoare de turiști străini în România. Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, turiștii germani au reprezentat 10.40% din totalul turiștilor străini care ne-au vizitat țara în 2023. Turiștii germani sunt dornici de experiențe diverse în România, iar litoralul românesc îi așteaptă cu fel și fel de evenimente pe perioada verii, anunță conducerea OMD Mamaia Constanța, care va organiza anul acesta în luna iulie un info trip destinat partenerilor media și tour operatorilor care doresc să includă stațiunea Mamaia în pachete turistice.

”Ne-am întâlnit la firul ierbii cu viitorii turiști germani în România așa le spunem noi am intrat în contact și cu două companii tour operatorii respectiv companiile media. Concluziile noastre sunt ca trebuei să fim prezenți la aceste reuniuni mari, unde vin profesionisti din toată lumea fiindcă din aproape în aproape se crează o percepție referitor la Mamaia și Constanta caci asta ne interesează pe noi. De abia după târg începe munca laborioasă de negociere de pregătire a unei vizite în teritoriu și încet încet acești tur operatori să ducă povestea l,a ei acasă și să o vândă efectiv. Din punctul nostrum de vedere turiști vom vedea în 2025 căci cee ace facem astăzi nu se apică imediat are această sămânță sădită dă roade peste 1 an peste 2 peste 3 iar cei cu care am vorbit, posibilii viitori turisști la rândul lor tranbsmit această informație mai departe căci știți că cea mai bună propaganda o face tot omul din aproape în aproape”, a declarat George Măndilă, Președintele OMD Mamaia Constanța 

Din 1966, ITB Berlin a fost forța inovatoare și platforma lider a industriei turismului, dar și principalul târg comercial la nivel global, numit și „The World’s Leading Travel Trade Show”.

Related Articles

Back to top button