Administratie

Peste 300 de femei din Cumpăna au fost sărbătorite de 8 martie, de administrația locală

S-au distrat pe cinste! De Ziua Internațională a Femeii, aproximativ 300 de doamne și domnișoare din comuna Cumpăna au petrecut împreună, la un restaurant din Constanța, cu voie bună, un meniu de sărbătoare și muzică live. Le-a fost alături ca în fiecare an, de 8 martie, primarul comunei Mariana Gâju care le-a premiat pe doamnele care excelează în domenii precum educație, cultură, sănătate, antreprenoriat, administrație, social și nu numai, și care s-au implicat în activitățile derulate de autoritatea locală.

A devenit deja o tradiție pentru doamnele și domnișoarele din comuna Cumpăna, ca de Ziua Internațională a Femeii, să petreacă împreună. Și anul acesta aproximativ 300 de femei, mame, fiice, nurori și soacre s-au prins în horă și au dansat cât le-au ținut picioarele. În mijlocul lor s-a aflat și primarul localității, Mariana Gâju, care a ținut să le transmită un mesaj tuturor sărbătoritelor, de 8 martie.

”Sunt unice, nu doar pentru că dau viață, pentru că scriu cu litere mari în cartea continuării vieții ci pentru faptul că au atâta tărie, pe lângă gingășia firească femeii încât pot ca atunci când au căzut să se ridice demne ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, tocmai de aceea le dorim sănătate, dorim cu toții să avem pace, armonie în sânul familiilor noastre și în sânul comunei noastre. Numic nu est emai de preț decât femeia să fie respectată, iubită de cei dragi, dar și să ne iubim unii cu ceilalți”, a transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna

Organizatorii, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, le-au oferit reprezentantelor sexului frumos momente artistice, multe surprize și un meniu de sărbătoare. Petrecerea a culminat cu un moment plin de emoție, în care mai multe doamne au fost premiate în domenii în care excelează precum educație, cultură, sănătate, antreprenoriat, administrație, social și nu numai și care s-au implicat în activitățile derulate de autoritatea locală în ultima perioadă.

Doamnele și domnișoarele au fost sărbătorite cu tort și dedicații muzicale.

Related Articles

Back to top button