Social/Economic

„Filon de România”, rampă de dezvoltare personală și lansare spre concursurile internaționale de frumusețe, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin găzduiește Sambătă, 16 martie ora 11:00 castingul județean „Filon de România”, rampă de dezvoltare personală și lansare spre concursurile internaționale de frumusețe

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada” și Filon de Romania, organizează castingul județean „Filon de România”, rampă de dezvoltare personală și lansare spre concursurile internaționale de frumusețe.

Cultura, Arta, Moda, Imaginea sunt forme moderne ale construirii cărții de vizită a unei țări, pe baza FILONULUI de bogăție spirituală, ce trebuie transmis tinerei generații, care preia valorile naționale, le adaugă viziunea ei și apoi, le transmite mai departe, următoarelor generații și întregului mapamond. Ai între 14 și 26 de ani, aspect fizic plăcut și abilități în domeniul comunicării? Te așteptăm să te înscrii la castingul din județul CONSTANTA, din cadrul concursului național „Filon de România”.

FILON, poate reprezenta și acronimul de la F(rumusețe) I(nteligență) L(egendă) O(portunitate) N(outate), fără a epuiza paleta de posibilități. Unul dintre scopurile urmărite de proiectul “FILON DE ROMÂNIA”, este acela de a participa la acele evenimente internaționale culturale cu impact mediatic deosebit, destinate promovării valorilor fiecărei națiuni, valori privind portul tradiţional, creaţii ale designerilor români, tineri sau consacrați, simbolurile ţării (drapel, cântece, dansuri specifice tradiţionale şi moderne) sau a altor mijloace de punere în evidență a mesajului privind specificul românesc, prin frumusețea și inteligența tinerelor din România.

Organizatorul concursului este Asociația FILONUL din Bușteni, reprezentată de Marius Seceleanu, creatorul proiectului „FILON DE ROMÂNIA” şi președintele juriului național, iar la nivelul Județului Constanța, Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada. Selecția din județul Constanta este coordonată de către Bogdan Teodorov, fotograf FashionBooks.ro.

Preselecția de adresează următoarelor două categorii de concurente: adolescente – minim 14 ani împliniți la data de 01.02.2024 și maxim 18 ani împliniți la data de 30.06.2024; tinere – minim 18 ani împliniți la data de 01.07.2024 și maxim 26 de ani împliniți la data de 01.09.2024. La casting pot participa concurentele născute în județul Constanța și cele ce au domiciliul actual în județ, inclusiv cele aflate la studii pentru perioade determinate.

Criteriile de selecție la castingurile județene sunt următoarele: aspect fizic plăcut; înălțime: minim 1,65 m – maxim 1,83 m; conturi de socializare care să reflecte gust estetic, fotogenie, capacitate de comunicare, abilitați în domeniul comunicării, buna cunoaștere a unei limbi de circulație internațională, preferabil limba engleză.

Nu sunt criterii obligatorii, participarile la diferite concursuri de frumusețe sau diferite evenimente naționale legate de modeling, actorie, dezbateri publice, arte vizuale, etc. Nu sunt obligatorii, dar vor fi apreciate, excelența în diferite domenii și talentele artistice, cunoașterea tradițiilor, obiceiurilor și valorilor locale. La preselecția județeană, din Constanța, de sambata, 16.03.2024, ora 11:00, ce are loc la Centrul Multifuncțional pentru Tineret "Jean Constantin", Bd. Ferdinand, nr.56, participantele trebuie să se prezinte în ținută de casting: top, fusta/pantalon scurt, pantofi cu toc, machiaj natural, având fișa de casting completată și semnata de unul din părinți (doar pentru concurentele minore) ce se poate descărca de la adresa: https://www.filonul.ro/2024/02/06/fisa-casting-date-personale/ .

Concursul national “Filon de Romania” are ca motto: “Descoperă, Păstrează, Creează, Transmite”, acestea fiind imperativele prin care promovăm valorile, sub variatele lor aspecte: tradiții, obiceiuri locale, istorie, cultură, turism, muzică, monumente istorice, monumente naturale, gastronomie, costum național, personalitați ale județelor. Regulamentul complet poate fi consultat pe www.filonul.ro. Nu exista nici o taxa de participare la acest casting.

Related Articles

Back to top button