Social/Economic

Prinși de polițiști cu motorină în mașini

Prinși cu 20 de butoaie pline cu motorină. Doi bărbați au fost opriți de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în apropierea localității Rasova, în timp ce transportau în două autoutilizare 3000 de litri de motorină, fără documente justificative. Întreaga cantitate a fost confiscată, iar șoferii, dintre care unul minor de 16 ani sunt cercetați pentru infracțiunile de tăinuire și conducere fără permis.

Aflați la datorie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au observat două autoutilitare care se deplasau pe un drum neamenajat între localitățile Dunăreni și Rasova. În urma interceptării autovehiculelor, oamenii legii au constatat faptul că acestea erau conduse de către doi cetățeni români, unul în vârstă de 35 de ani, celălalt minor, în vârstă de 16 ani, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interiorul celor două autovehicule, douăzeci de butoaie de tablă, care conțineau cantitatea totală de 3000 litri de motorină, pentru care nu existau documente justificative.

Întreaga cantitate de motorină a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. În același timp, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism de lux, înmatriculat în Marea Britanie. În urma verificărilor specifice, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Mașina, evaluată la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Related Articles

Back to top button