Actualitate

Fetiță lăsată nesupravegheată, blocată în nămol, la Techirghiol

Imagini uluitoare au fost surprinse în zona falezei lacului Techirghiol. O fetiță cel mai probabil lăsată nesupravegheată, a rămas pur și simplu blocată în nămol până la genunchi fără să se mai poată mișca.  A fost scoasă cu greu de o femeie care și ea a avut nevoie de ajutor la rândul ei.

Mama: Bate-o!

Martor: Da, aţi lăsat-o nesupravegheată şi acum „bate-o“. Staţi, că vă dăm la televizor, că am filmat-o. E posibil să lăsaţi copiii nesupravegheaţi să se înece în lac? Uitaţi-vă la ei cum au ajuns. Mame, halal mame! 

În zonă nu este amenajată o plajă. Este o porțiune de lac ce a secat în timp, însă sunt și ochiuri de apa amestecată cu nămol. Într-o astfel de porțiune a ajuns copila. O femeie se apropie de ea și cu greu reușește să o scoată după mai multe încercări, însă la rândul ei rămâne blocată în nămol și are nevoie și ea de cineva care sa o ajute să iasă. Într-un final, își face apariția și mama copilei care în loc să fie preocupată de starea ei, și de faptul că o clipă de neglijență din partea ei ar fi putut duce la o tragedie, pare să fie mai degrabă deranjată de faptul că este filmată de trecători.

Related Articles

Back to top button