ActualitateAdministratieUncategorized

Doi saci cu deșeuri l-au costat 30.000 de lei!

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din lucrări de construcție pe domeniul public. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 30.000 lei.

Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoturismului folosit la săvârșirea contravenției.

Vă reamintim că municipiul Constanța este monitorizat în permanență atât prin sistemul de supraveghere cât și de polițiștii locali care manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare.

Pentru a evita aceste situații neplăcute, respectați prevederile legale privind gestionarea deseurilor și predați deșeurile inerte provenite din gospodărie sau de la lucrări de construcție, care nu necesită autorizație de construire, direct către operatorul de salubritate autorizat pe raza municipiului Constanța.

Autorităție locale roagă cetățenii să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Related Articles

Back to top button