Social/Economic

Atac pe bulevardul Tomis

Bătaie ca în filme pe bulevardul Tomis din Constanţa! Mai multe persoane, printre care și o femeie au fost implicate într-o încăierare spontană. În urma loviturilor, femeia și unul dintre bărbați au căzut lați pe asfalt. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional.

Bulevardul Tomis din Constanța s-a transformat parcă în scenă de filme de acțiune. Ambulanțele și mașinile de poliție au împânzit centrul orașului, după ce un apel la 112 anunța o altercație între mai multe persoane, iar două victime, o femeie și un bărbat, erau căzute late în mijlocul bulevardului.

”La locul solicitării s-au deplasat două echipaje SMURD și două echipaje SAJ. Au fost găsite două victime, conștiente care prezentau traumatism cranian, s-a acordat primul ajutor și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare”, a declarat dr. Claudia Tatarici – purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Polițiștii au reușit să rețină un bărbat despre care se presupune că ar fi agresorul. Și, deși era extrem de agitat și agresiv verbal, acesta a fost încătușat și dus la secție. Acum oamenii legii încearcă sa afle ce s-a intamplat cu exactitate și de la ce a pornit conflictul. În cauză, a fost deschis și un dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de loviri și alte violente, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Related Articles

Back to top button