Actualitate

Centrul Comunitaria: Târg caritabil de Paște pentru copiii defavorizați

Asociația Centrul pentru Resurse Civice (CRC), în parteneriat cu Asociația United Hands Romania, organizează joi, 25 aprilie, la centrul Comunitaria din Constanța (bd. I. C. Brătianu Nr. 5) un târg caritabil de Paște pentru copiii defavorizați din mediul rural.

În cadrul evenimentului programat în intervalul 13.00 – 16.00 vor avea loc momente artistice ale copiilor ucraineni din grupele de dans ale instructoarei Yulia Laskarzhevska, urmate de târgul propriu-zis din exteriorul centrului cu produse hand made, confecționate de către beneficiarii centrului Comunitaria. În paralel, în sălile centrului se vor derula ateliere de realizare manuală a figurinelor de Paște, decorare a ouălor de Paște, precum și face-painting.

Participarea la târg este liberă iar la activitățile atelierelor pot lua parte toți copiii cu vârste între 6 și 12 ani. Sumele obținute în urma donațiilor vor fi folosite la achiziționarea de cadouri pentru copiii defavorizați din localitățile Comana, Tătaru și Pelinu, din județul Constanța.

Proiectele și activitățile centrului Comunitaria în 2024 sunt realizate cu sprijinul: Înaltul Comisar pentru refugiați al ONU – UNHCR România, Fundația Terre des Hommes România și International Organization for Migration (IOM) România.

Reprezentanții massmedia sunt invitați pe parcursul întregului eveniment.

Related Articles

Back to top button