Social/Economic

Fă loc primăverii în casa ta, cu Mobexpert

Fă loc primăverii în casa ta, alege mobilierul sau decorațiunile care te insipră din colecția Terasă și Grădină și beneficiezi de 20% reducere sub formă de voucher, la toate produsele cu preț întreg din această colecție, până pe 30 aprilie. Amenajează-ți propria oază de liniște și relaxare în grădina casei ori pe terasa apartamentului, cu mobilierul și decorațiunile de calitatea de la Mobexpert.

”Eu una, dacă aş putea, vara m-aş muta cu totul afară, să mă bucur de soare, de aer și de energia obiectelor din jurul meu. Iar spațiul de relaxare și amenajarea lui sunt foarte importante, fie că vorbim de grădină sau terasă. Iar pentru grădina mea, aș alege o astfel de oranjerie, unde regăsim atât un spațiu de relaxare, cât și un loc de servit masa alaturi de cei dragi”, Alina Gâju, reporter Antena 3 Constanța.

Mai mult, până pe 29 mai te bucuri de livrare gratuită la mobilierul și decorațiunile din colecția Terasă și Grădină. Achiziționează-ți acum produsele preferate utilizând cardul Mobexpert Credit Card, cu până la 36 de rate fără dobândă în magazine și online, dar și cu discounturi generoase. Profită acum de aceste beneficii și amenajează-ți grădina casei sau terasa apartamentului în stilul care ți se potrivește.

”Iar pentru o terasă cool, nu uitați de decorațiuni. Plante și ghivece deosebite, corpuri de iluminat, fântîni arteziene, șeminee ori statuete originale vor aduce spațiului un plus de originalitate și personalitate”, Alina Gâju, reporter Antena 3 Constanța

Vino în magazinul Mobexpert Constanța, din bulevardul Aurel Vlaicu 271, și transformă-ți casa în “acasă” cu produse și servicii de calitate.

Related Articles

Back to top button