ActualitateSanatate

Fondatorul și coordonatorul singurului centru internațional din România specializat în diagnosticul și tratamentul chirurgical al endometriozei va oferi consultații la Hyperclinica MedLife Constanța

Într-una din sâmbetele fiecărei luni, în intervalul orar 9:00 – 14:00, dr. Gabriel Mitroi fondatorul și coordonatorul singurului centru internațional din România specializat în diagnosticul și tratamentul chirurgical al endometriozei, MedLife Bucharest Endometriosis Center, va fi prezent pentru consultații la Hyperclinica MedLife Constanța.

Dr. Gabriel Mitroi este medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în chirurgia endometriozei. Obținând primul loc în cadrul examenului de admitere la facultatea de medicină, în 1997, dar și primul loc în cadrul rezidențiatului, în 2003, domnul doctor Mitroi a pus bazele Centrului de Endometrioză București în 2018, an în care obține și atestatul de chirurgie oncologică-ginecologică. În 2023 dr. Mitroi obține atestatul în chirurgie robotică.

În 2022 doctorul Mitroi începe să opereze una dintre cele mai necunoscute patologii, dar și una dintre cele mai răspândite printre pacientele cu endometrioză: nevralgia pudendală. Această afecțiune este, alături de endometrioză, cauza durerilor cronice severe, debilitante, pentru care nu existau decât soluții temporare. Prima operație pentru decompresia nervului pudendal, cu ajutorul chirurgiei robotice a fost realizată în premieră națională de către dr. Gabriel Mitroi în cadrul MedLife Bucharest Endometriosis Center.

Cu o experiență vastă în chirurgia endometriozei și chirurgia onco-ginecologică, doctorul Mitroi împreună cu echipa sa multidisciplinară abordează cazuri de complexitate ridicată, utilizând tehnici chirurgicale minim-invazive, precum laparoscopia și chirurgia robotică.

Primele consultații acordate de medicul Gabriel Mitroi, la Hyperclinica MedLife Constanța, se vor desfășura sâmbătă, 25 mai 2024.

Programările se pot face prin aplicatia MedLife, la call center 0241/960 sau la recepția clinicii.

 

 

 

Related Articles

Back to top button