Actualitate

MEDSPA Siret, relaxare și vindecare

La Medspa Siret, cea mai recentă și ambițioasă investiție privată în domeniul sănătății și wellness-ului din stațiunea Mamaia, ai parte de relaxare și vindecare.

Aici îți vei transforma trupul și mintea, cu terapii noi si proceduri ce au în prim plan echipamente de ultimă generație. Medspa Siret este o investiție de familie ce se ridică la suma de aproximativ 1 milion de euro.

„Veți găsi în cadrul centrului nostru aparatură de top unică în Constanța, dar și specialiști care vă vor sta alături în procesul de vindecare și recuperare medicală căci ne-am dorit să atingem cele mai înalte standarde de calitate care să corespundă nevoilor turiștilor și constănțenilor”, a declarat Ciprian Malciu, reprezentantul hotelul Siret.

Prin inaugurarea Medspa Siret, se lanseaza nu doar  un centru de top pentru fizioterapie, recuperare și modelare corporală, ci se doreste si  consolidarea statiunii  Mamaia ca un punct de referință în turismul de sănătate și wellness.

„Se adresează nu numai celor care încep să scârțâie, ci se adresează de la copii, adolescenți, persoane tinere, active, care sunt împovărate cu foarte multe sarcini deci cu foarte mult stres pentru că oferim și terapii antistres și persoanelor de vârsta a treia pentru orice problemă. Am gândit acest centru ca să vină în întâmpinarea tuturor”, a declarat dr. Iulia Belc, medic primar reabilitare medicală și medicină fizică.

„Am făcut un tur și pot să vă spun că aparatura este de ultimă generație. Din punct de vedere al circuitelor totul este ok. Am întrebat dacă s-au accesat fonduri și au spus că toată investiția este din fonduri proprii. Mă înclin și apreciez foarte mult acest lucru. Mă bucur foarte mult că în Constanța, în județul Constanța sunt oameni din mediul privat care au curajul să investească, să dezvolte, asta înseamnă un plus și un bine pentru noi toți”, a declarat Cristina Schipor, director DSP Constanța.

Medspa Siret reprezintă o investiție care aduce un plus valoare stațiunii Mamaia și care va atrage mulți turiști dornici să experimenteze turismul medical si de wellness

„Această investiție este una importantă pentru noi. Evident, nu în fiecare zi venim să salutăm o investiție de 1 milion de euro într-o clinică medicală în stațiunea Mamaia. Din punctul nostru de vedere, această locație, cu ceea ce se dorește a se face pe viitor, împreună cu alte câteva locații de turism medical, încet, încet, poziționează Mamaia pe harta turismului medical. Pentru noi este îmbucurător faptul că, de acum încolo, avem cu cine să ne mândrim, avem ce să prezentăm la târgurile internaționale de turism pentru turismul medical și pentru balneo pentru că noi, până acum, nu le-am frecventat”, a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia – Constanța.

„Pentru turism înseamnă enorm de mult o ofertă care contribuie la pachetul de turism și atractivitatea pentru zona noastră și, mai ales, pentru litoral. Pentru județul nostru înseamnă dezvoltarea județului, a unei afaceri private pentru care eu nu am decât cuvinte de laudă și aprecierile totale”, a declarat Mihai Lupu, președinte CJ Constanța.

„Este o atracție în plus pentru cei care accesează hotelul Siret și este, evident, un plus pe care îl aduce stațiunii Mamaia care a intrat în umbră în ultima vreme, poate acum să surprindă cu acest SPA care este mai mult decât un SPA, este o destinație, până la urmă, de vacanță, unde poți să vii să îți îmbunătățești starea de sănătate”, a declarat Cristian Bărhălescu, agent de turism.

Medspa Siret reprezintă un angajament pe termen lung pentru promovarea unui stil de viață sănătos și o promisiune de îngrijire la cele mai înalte standarde. Medspa Siret își așteaptă oaspeții cu aparatură de înaltă performanță potrivită pentru toate gamele de terapii, dar și cu diferite pachete care îndeplinesc cerințele și nevoile celor care îi trec pragul.

Related Articles

Back to top button