ActualitateSocial/Economic

Clubul Rotary „Cetatea Tomis” Constanța a adus bucuria pe fețele copiilor din Agigea

Reprezentanții Clubului Rotary „Cetatea Tomis” Constanța au premiat câștigătorii ediției a XI-a a Festivalului de teatru pentru copii „Arlechino”, desfășurat în perioada 24 – 25 aprilie 2024 la Casa de cultură din comuna Agigea, în organizarea Centrului de zi Agigea și a Școlii gimnaziale „Ion Borcea” din localitate.

Clubul Rotary „Cetatea Tomis” Constanța susține astfel cultura în rândul copiilor, încurajând implicarea elevilor în evenimente care promovează valorile artistice și spirituale.

Cu același prilej, copiii de la Centrul de zi Agigea s-au bucurat de o surpriză foarte plăcută, ei primind din partea rotarienilor cadouri dulci de Paște.

La eveniment au participat: Asistent Guvernator Cristel Anagnostu, Preşedintele în exercițiu Ionuț Paris, reprezentant RYLA Ana-Maria Comșa și secretarul clubului Aida Ciortan, precum și o delegație a tinerilor voluntari Interact și Rotaract Cetatea Tomis Constanța.

Evenimentul este o continuare a tradiției, de peste 10 ani, Rotary „Cetatea Tomis” de sprijinire a copiilor de la Centrul de zi Agigea.

A fost o acțiune organizată din toată inima pentru acești copii mai puțin favorizați de soartă și am fost foarte încântați de bucuria și emoțiile pe care le-am văzut pe chipurile lor. Este un gest minunat, dar și normal în același timp pentru clubul nostru, deoarece generozitatea, empatia și activitățile de caritate sunt firești pentru noi. Vom continua implicarea noastră în îmbunătățirea situației din comunitățile vulnerabile, nu doar în această perioadă a sărbătorilor pascale, din dorința de a aduce un strop de fericire și veselie în viețile celor mai puțin norocoși, îndeosebi a copiilor.”, a subliniat Aida Ciortan, secretar al Clubului Rotary „Cetatea Tomis” Constanța.

Săptămâna viitoare, acțiunile clubului vor continua în sprijinul copiilor de la Centrul „Orizont”, precum și a celor din Centrul de plasament „Delfinul”.

Related Articles

Back to top button