ActualitateEducație/Cultura

Performanță remarcabilă la Olimpiada Națională de Fizică, pentru elevii de la Școala Spectrum Constanța

Elevii de la Școala Spectrum Constanța au reușit să impresioneze în cadrul Olimpiadei Naționale de Fizică. Cu rezultate strălucitoare, acești elevi pasionați de fizică au dovedit că sunt printre cei mai buni.

𝐀𝐮𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆

C. Alexandru-Tudor a fost în centrul atenției, câștigând medalia de aur și mențiune din partea Ministerului Educației și Cercetării (MEC). Performanța sa excepțională nu doar că îi aduce recunoașterea meritată, dar și subliniază angajamentul și pasiunea sa pentru fizică.

𝐌𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐫𝐠𝐢𝐧𝐭 𝐬̦𝐢 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐢

Z. Cristina Yaqi și S. Andrei-Alexandru au contribuit, de asemenea, la succesul școlii lor, obținând medalii de argint și mențiune MEC. Aceste realizări remarcabile nu numai că recunosc eforturile lor și nivelul ridicat de pregătire la fizică, dar reflectă și standardele înalte de excelență academica promovate la Școala Spectrum Constanța.

Mulțumim domnului profesor Dobrin Florin pentru dedicarea și sprijinul său în pregătirea și îndrumarea elevilor de la Școala Spectrum Constanța către succesul lor remarcabil la Olimpiada Națională de Fizică. Contribuția sa este cu adevărat valoroasă și apreciată în comunitatea școlară.

Felicitări tuturor celor implicați pentru aceste rezultate remarcabile, care continuă să aducă onoruri și prestigiu Școlii Spectrum Constanța în domeniul educației științifice.”, transmit reprezentanții Școlii Spectrum Constanța.

Related Articles

Back to top button