Actualitate

Clubul Rotary „Cetatea Tomis” a sprijinit 200 de copii instituționalizați din județul Constanța cu prilejul sărbătorilor de Paște

Cu ocazia sfintelor sărbători ale Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, Clubul Rotary „Cetatea Tomis” a făcut fericiți aproximativ 200 de copii instituționalizați din centrele județului Constanța, organizând în acest sens multiple activități de caritate.

Aceste acțiuni au culminat cu darurile oferite copiilor de la Centrul de zi „Orizont”, instituție pe care Clubul „Cetatea Tomis” o sprijină de mulți ani atunci când este necesar.

Evenimentele de sprijin pentru copiii nevoiași au un impact profund pozitiv asupra vieților lor, fiind în măsură să dinamizeze  accesul acestora la educație, îngrijire medicală, alimente și igienă, îmbunătățindu-le astfel șansele de a-și atinge potenţialul maxim și de a-și construi un viitor mai bun. De asemenea, programele de susținere organizate de Clubul Rotary „Cetatea Tomis” contribuie în mod fără echivoc la reducerea inegalității sociale și a sărăciei în comunitățile județului Constanța.

„Eforturile noastre au avut un impact enorm, astfel de gesturi de sprijin însemnând mult mai mult decât putem exprima în cuvinte. Suntem cu toții încântați pentru că am adus bucurie și  speranță pe chipurile acestor micuți nevinovați, dar împărtășim totodată și un sentiment de comunitate și apartenență. Le-am demonstrat astfel că nu sunt uitați și că există oameni care îi susțin și îi încurajează în momentele dificile. Am reușit numeroase astfel de fapte de generozitate și iubire, care pot schimba soarta acestor copii și influența pozitiv întreaga lor perspectivă asupra vieții”, a subliniat Aida Ciortan,  secretarul în exercițiu al Clubului.

Related Articles

Back to top button