Actualitate

Asociația Dăruiește Aripi vă așteaptă la Family Run, cursa caritabilă în sprijinul copiilor cu cancer

Asociația Dăruiește Aripi vă așteaptă la Family Run, cursa caritabilă în sprijinul copiilor cu cancer

  • O alergare ușoară în familie, pe plaja Zoom Beach din Constanța, sâmbătă 25 mai
  • Taxa de înscriere este donată pentru programul de îngrijiri acasă la copiii bolnavi de cancer
  • Kit-ul de participare se ridică vineri 24 mai de la Vivo! Shopping Center – Food court, între orele 10:00-21:00

Asociația Dăruiește Aripi vă invită la o alergare de weekend în familie, părinți și copii, pentru 1 kilometru caritabil.

Taxa de participare va fi donată integral pentru proiectul Asociației Dăruiește Aripi de îngrijiri la domiciliu pentru copiii cu cancer din Dobrogea și Muntenia.

Aproximativ 100 de copii incluși în programul creat de Dăruiește Aripi sunt vizitați anual acasă de echipe medicale specializate. Astfel, micii pacienți fac mai puține drumuri la spital și petrec mai mult timp în familie, alături de părinți, bunici sau frați.

Unul din susținătorii Asociației Dăruiește Aripi a declarat: “Venim în fiecare an la Family Run, de când copiii erau mai mici. A devenit o tradiție de familie care ne aduce multă bucurie și suntem mândri că le putem arăta copiilor că este minunat să ajuți.”

Aflată la a IX-a ediție, cursa “Family Run” încurajează mișcarea în aer liber și spiritul civic, pentru toate vârstele. Cursa face parte din Maratonul Nisipurilor organizat anual de Asociația Sportivă Sanasport.

Înscrierile se fac online la adresa https://www.maratonulnisipului.ro/inscriere-family-run/, iar pentru cei care ajung primii la linia de final am pregătit premii speciale.

Related Articles

Back to top button