Educație/Cultura

Teatrul ”Căluțul de mare”, evenimente dedicate copiilor, cu ocazia zilelor Constanței și Festivalului Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești

Cu ocazia evenimentului „#ZILELECONSTANȚEI2024” organizat de Primăria Municipiului Constanța, în perioada 17 – 21 mai 2024, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” prezintă MARȚI, 21 MAI 2024, de la ORA 10.00, la sediul teatrului, din str. Aristide Karatzali, nr. 16 spectacolul „#POVESTEADEGEȚELULUIPOZNAȘ”. Spectacolul este dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, pe textul lui #MateiVișniec. Regia artistică este semnată de regizorul #GheorgheBalint, asistență regie și ecleraj: #LicăGherghilescu. Conceptul scenografic și păpușile au fost realizate de #TündeTomos, secondată ca asistent de scenografie de #DanielPál. Muzica îi aparține compozitorului #CiprianManta.
Durata spectacolului: aprox. 45 min.
ACCESUL LA ACEST SPECTACOL ESTE GRATUIT, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!
De asemenea, în cadrul evenimentului „#FESTIVALULTRADIȚIILORȘIGASTRONOMIEIPESCĂREȘTI” organizat de Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, în perioada 24 – 26 mai 2024, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” va susține, SÂMBĂTĂ, 25 MAI 2024, de la ORA 11.00, la PAVILIONUL EXPOZIȚIONAL CONSTANȚA, spectacolul „#RĂȚUȘCACEAURÂTĂ”, un spectacol dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, adaptare după H. Ch. Andersen. Regia artistică, scenariul și scenografia sunt realizate de #ValentinDobrescu. Muzica spectacolului a fost compusă de #RaduAlinMacoveiMoraru.
Durata spectacolului: aprox. 45 min.
ACCESUL ESTE GRATUIT!

Related Articles

Back to top button