Administratie

Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța: ”Constănțenii știu că putem mai mult, știu că merităm mai mult, îndemn oamenii să vină masiv la vot”

Stelian Ion, candidat la Primăria Municipiului Constanța și-a exercitat dreptul constituțional la secția de votare numărul 181 de la Liceul Energetic. Iată ce a declarat acesta la ieșirea de la urne.

”Este o zi minunată. Oamenii încep să vină în valuri la vot, este foarte important să ne exprimăm opțiunea și să votăm. Am venit aici plin de încredere, constănțenii ne transmit peste tot unde mergem gândurile lor bune, doresc schimbare, doresc să ajungem ca oraș acolo eram odinioară, în topul orașelor din această țară. Constănțenii știu că putem mai mult, știu că merităm mai mult, îndemn oamenii să vină masiv la vot, să-și eprime opțiunea. Am făcut lucrul acesta astăzi și eu, împreună cu colegii vom merge prin toate secțiile de votare să ne asigurăm că procesul electoral este unul corect, apărăm voturile constănțenilor pentru că este foarte important ca acest vot să fie al lor și să nu fie deturnat în niciun fel”, a declarat Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța. 

 

Related Articles

Back to top button