AdministratiePolitica

Horia Constantinescu, declarații după rezultatele parțiale ale alegerilor locale

Horia Constantinescu, cel pe care Partidul Social Democrat îl alesese pentru a candida pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, a organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultate parțiale ale alegerilor locale.

Subiectul principal al conferinței de presă organizată de Horia Constantinescu, candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Constanța din partea PSD, a fost rezultatul alegerilor din data de 9 iunie.

„Suntem în faza finală a unui episod. Începând de mâine mă întorc la Protecția Consumatorilor. Nu înțeleg să-mi iau niciun fel de concediu și niciun fel de pauză pentru că nu mă caracterizează acest fel de abordare. Consider că odată încheiată o etapă, cu siguranță Dumnezeu ți-o oferă pe următoarea. Am avut o echipă minunată, cea pe care mulți dintre dumneavoastră nu ați văzut-o, cei care au montat zi și noapte materiale video, cei cu care împreună am gândit întreaga strategie. Mă văd nevoit să îi adun împreună cu toți cei care își doresc să continue proiectul unui oraș Constanța într-o cu totul altă direcție decât a mers până acum, iar împreună cu aceștia să desemnăm una, două sau chiar mai multe persoane mult mai tinere decât mine, cel puțin, pentru a le putea pregăti așa cum se cuvine pentru toate etapele care urmează. Voi rămâne spectatorul dezvoltării acestui oraș, dacă aceasta va exista. Voi continua să susțin proiectele cu care am venit în fața constănțenilor”, a declarat Horia Constantinescu, fost candidat la Primăria Constanța.

Vă reamintim că Horia Constantinescu a obținut la alegerile locale un procent de peste 20%, însă nu a reușit să acceadă la funcția de primar al Municipiului Constanța.

Related Articles

Back to top button