Actualitate

Localitatea Cobadin, apă cu presiune redusă

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din localitatea Cobadin, județul Constanța.

Ca urmare a acestor operațiuni, marți – 11 iunie 2024, în intervalul orar 08.00 – 16.00 se reduce presiunea apei potabile în întreaga localitate, iar în zonele înalte se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate abonaților, pe care îi asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în mod operativ. Atenționăm utilizatorii afectați că, din cauza manevrelor de golire și umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punctul de vedere al turbidității și culorii. În această situație, se va evita consumul până la limpezirea apei”, au transmis reprezentanții RAJA.

Related Articles

Back to top button