Actualitate

Se fluidizează traficul în zona centrală a orașului

Traficul rutier din municipiul Constanța este monitorizat în permanență și pe măsură ce se constată că în anumite zone se formează blocaje se iau măsuri de fluidizare a traficului în măsura posibilităților și a soluțiilor identificate.
Astfel, începând de miercuri se va resistematiza traficul pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bd. Ferdinand și strada Traian. Mai exact, pe acest sector de drum se va desființa pista de biciclete de pe partea stângă a sensului de mers, iar în locul acesteia se vor muta locurile de parcare existente în acest moment pe partea dreaptă. În locul spațiilor destinate parcării se va amenaja o bandă de circulație, astfel încât circulația rutieră să fie fluidizată.
Pentru pista de biciclete administrația locala va implementa solutii alternative pe acest tronson în perioada imediat următoare.
Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Related Articles

Back to top button