Actualitate

Tânăr prins de jandarmi cu substanțe interzise asupra lui

În data de 18.06.2024, în jurul orei 09:30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat în fața unui bloc trei tineri, cu vârste de 31, respectiv 28 și 26 de ani, care au manifestat un comportament agitat la observarea echipajului. Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze pe cei trei și apoi, datorită faptului că tinerii păreau în continuare agitați, să-i controleze corporal.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra unuia dintre tineri patru pachețele de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde, despre care posesorul a afirmat că este o substanță etnobotanică, cu efect psihoactiv.

Cei trei tineri au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde posesorului de substanțe susceptibile a fi interzise i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri).

Substanțele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Related Articles

Back to top button