Actualitate

La Tulcea a fost sărbătorită Ziua Silvicultorului

Miercuri, 19 iunie 2024, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la manifestările desfășurate la Tulcea cu ocazia Zilei Silvicultorului.

Acțiunile organizate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri au beneficiat și de prezența ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet.

„Este o bucurie pentru noi că acest eveniment a fost organizat la Tulcea, județ care posedă un potențial deosebit, după cum știm cu toții. Mă gândesc că organizatorii vor fi gazde bune și că veți pleca numai cu impresii plăcute din această mică ședere la noi. Este bine că Ziua Silvicultorului se organizează aici, pentru că noi, la Tulcea, nu suntem atât de bogați în ceea ce înseamnă zestrea forestieră, dar pot spune că cei care lucrează în județ în acest domeniu – silvicultorii noștri – își fac treaba cu multă abnegație. Bravo lor, bravo tuturor celor care încearcă să păstreze în această țară zestrea forestieră. Vă doresc să rămâneți, în continuare, drepți și mândri, să reușiți să realizați tot ceea ce vă propuneți și să ajutați România să devină un model în ceea ce privește protecția zonelor împădurite. Este o vorbă: „Românul este frate cu codrul“. Să nu vă trădați niciodată frații!“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.

Related Articles

Back to top button