Actualitate

Regal folcloric susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” și invitații, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită la un regal folcloric susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” și invitații săi: Margareta Clipa, Constantin Enceanu, Nicolae Datcu, Ștefania Șirin Narenji, Elena Plătică – solista Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul”.

Miercuri, 10 iulie 2024, ora 19.00, constănțenii și turiștii aflați în concediu pe litoral, sunt așteptați să petreacă alături de îndrăgiții artiști, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’. Spectacolul dedicat bucuriei și tradițiilor  românești, propune un program artistic inedit, completat de suitele de dansuri tradiționale prezentate de corpul de dansatori al Ansamblului Folcloric Profesionist ,,Brâulețul’’, care vor pune în valoare frumusețea tradițiilor, a obiceiurilor și a portului popular autentic.  Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul” este condusă de îndrăgitul dirijor Cristian Obrejan.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe site-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/eveniment/spectacol-de-folclor sau de la casieria Centrului “Jean Constantin” din Bd. Ferdinand nr. 56.  (Programul casieriei poate fi consultat pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro ).

 

Related Articles

Back to top button