ActualitateSport/Life

6 motive pentru a merge la sală pe timpul verii

Tu cum ți-ai început vara? Cu siguranță ți-ai programat concediul, dar cum rămâne cu rutina de fitness? Ca să rămâi în formă maximă și în sezonul estival, este important să ai continuitate în ce privește rutina ta de workout și mersul la sală. Cu o mulțime de cluburi de fitness și piscine din care poți alege, nu ar trebui să fie prea complicat să te ocupi de ceea ce contează cei mai mult – sănătatea și stilul activ de viață. Iar dacă motivația nu te ajută, încercăm în articolul de mai jos să-ți dăm câteva hint-uri pentru un sezon estival plin de mișcare și mai ales, distracție. Haide să vedem împreună de ce este bine să mergi la sală pe timpul verii.

Echipament de fitness funcțional într-un singur loc

Nu există nimic mai bun ca un club de fitness profesional, care să-ți ofere tot ce ai nevoie pentru antrenamentele tale, totul sub același acoperiș. Tu îți poți alege clasele care ți se par atrăgătoare și mai ales, utile pentru obiectivele tale, iar restul vine de la sine. Cardio, forță, relaxare sau piscină? O rețea precum World Class, de exemplu, ți le poate oferi pe toate, pe același abonament, iar aici opțiunile sunt mai mult decât avantajoase. Cu siguranță te vei bucura de echipamente de ultimă generație și vei găsi totul pentru nevoile tale.

Membrii clubului sunt mai activi, în general

Foarte multă lume preferă de multe ori antrenamentele individuale, pe care încearcă să le adapteze programului haotic din timpul săptămânii. Dacă rămâne timp după orele de birou, dacă ai chef după muncă, poate o să faci și ceva sport. Dar abonamentul la o sală de fitness te va face cu siguranță să fii mai activ chiar și în zilele când credeai că nu ai chef. Iar faptul că trebuie să ieși din mediul tău și să mergi la sală, unde vei întâlni alți entuziaști, te va face să lucrezi mai mult și să vrei mai mult de la sănătatea și corpul tău. În plus, energia celorlalți membri și a antrenorilor îți va da acel extra impuls, atât de folositor în orice activitate fizică.

Fără accidentări

Pe lângă faptul că beneficiezi de spații de antrenament dedicate și echipamente de fitness de cel mai înalt nivel, frecventarea sălii de sport în timpul verii te va ajuta să eviți accidentările. Antrenorii de la clasele de fitness știu cum să-ți dozeze exercițiile, ca tu să fii în siguranță pe toată durata workout-ului. În plus, aparatele din sală sunt ușor de folosit, iar alternarea greutăților și a nivelului de dificultate, este atât de simplu de realizat.

Antrenamente personale

Crearea propriilor rutine de antrenament și respectarea lor nu este un proces ușor. Mai ales în timpul verii, uneori poate fi tentant să sări peste sesiunea de antrenament și să o schimbi pentru o plimbare în parc sau pentru o cafea. Cu toate acestea, dacă ai lucrat vreodată cu un antrenor personal, știi deja că acesta te va menține motivat prin crearea de programe de antrenament personalizate și eficiente pentru a-ți atinge și depăși chiar, obiectivele tale. Crede-ne, îți va fi mai greu să anulezi o sesiune cu antrenor personal, pentru că nu ai vrea să-l dezamăgești de prea multe ori pe cel care vrea ca tu să ai o formă excelentă.

Acestea ar fi doar o parte din beneficiile antrenamentelor pentru corpul tău de vară. Acum este momentul să-ți începi călătoria ta de fitness în cea mai mare rețea de cluburi și piscine de la noi – World Class. Dacă locuiești în Constanța, vino să te bucuri de antrenamente alături de cei mai buni antrenori talentați la World Class City Park.

Vei fi încântat de cele mai diverse clase, de la yoga la cycling și de la pilates la zumba. Și trebuie neapărat să încerci piscina semi-olimpică. Găsești toate informațiile utile stilului tău #behealthy pe site-ul www.worldclass.ro. Nu uita, fiecare pas contează!

Related Articles

Back to top button