Actualitate

Avarie la CET PALAS! Apa caldă va fi oprită

Apa caldă va fi oprită în municipiul Constanța în orele următoare, după ce o avarie la CET PALAS face imposibilă furnizarea acesteia. După finalizarea lucrărilor se va proceda la umplerea instalațiilor din centrală și, ulterior, la încărcarea magistratelor de transport. 

Apa caldă va fi oprită total în municipiul Constanța preț de câteva ore anunță Termocentrale Constanța, care informează consumatorii racordați la sistemul de termoficare că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice în CET PALAS. Oprirea se va face în data de 26 iunie începând cu ora 22:00, pentru o perioadă de aproximativ 48 de ore.

”Începând din seara asta, de la orele 22.00, vom opri furnizarea apei calde în municipiul Constanța motivat de faptul că o defecțiune pe instalația interioară a CET PALAS pune în imposibilitate producătorul local de energie termică să furnizeze agentul termic necesar preparării apei calde. Lucrările estimate la CET PALAS se vor desfășura în după amiaza zilei de mâine iar o dată cu terminarea lucrărilor vom umple instalațiile și vom reîncepe furnizarea apei calde. Vom reveni cu o informație privind ora exactă a începerii furnizării apei calde”, a declarat Liviu Popa, director general Termoficare Constanța. 

Echipele de lucru depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în timpul estimat, transmit reprezentanții Termocentrale Constanța. Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non – stop, de la Dispeceratul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241 585 300.

Related Articles

Back to top button