Actualitate

Tânăr descoperit de jandarmi cu substanțe interzise asupra lui – a afirmat că le găsise pe stradă

În această noapte, în jurul orei 01:30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe strada Decebal din orașul Medgidia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în fața unui magazin, un tânăr cu vârsta de 23 de ani care a manifestat un comportament agitat la observarea echipajului.  Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze pe bărbat și apoi să-l controleze corporal.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra celui în cauză un pliculeț de plastic în care se afla o substanță cristalină de culoare albă și un dispozitiv de tip ”grinder” care avea la interior urme de substanță vegetală de culoare verde. De asemenea tânărul avea asupra lui și o bancnotă de 5 lei rulată sub forma unui tub. Tânărul a relatat faptul că a găsit pe stradă toate cele trei obiecte, respectiv plicul cu substanța cristalină, grinder-ul și bancnota rulată.

Bărbatul a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri).

Substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Related Articles

Back to top button